Personal Training 2

Trainen onder persoonlijke begeleiding is de meest effectieve vorm van bewegen. Er wordt een specifiek trainingsprogramma opgesteld geheel naar uw wensen, uw lichamelijke mogelijkheden en uw doel(en). De gediplomeerde trainer van deStock adviseert u op het gebied van de juiste training, correcte beweging, haalbaarheid van uw doelen, ontspanning en eventueel voeding en leefstijl.

De belangrijkste twee voorwaarden om uw doel(en) te bereiken zijn inzet en doorzettingsvermogen, dit blijkt voor veel mensen moeilijk om zelfstandig te blijven volhouden. Met persoonlijke begeleiding staat u er niet alleen voor, de trainer van deStock is geïnteresseerd in u en in de problemen die u ondervindt om uw doel te bereiken en zal u motiveren het beoogde doel samen met u te behalen.

Door persoonlijke begeleiding bij deStock wordt u aangemoedigd om goed te bewegen, werken de gevarieerde trainingen inspirerend en wordt u gestimuleerd om door te gaan ook als u het zelf niet meer ziet zitten. De trainingen bij deStock worden geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en de oefeningen worden op geleide van uw lichamelijke vorderingen opgebouwd en uitgebreid. Zo kunt u op een veilige manier blijven bewegen en is de kans op blessures minimaal.