Personal Training
Personal Training bij deStock

Personal Training is bewegen in een 1 op 1 setting, of in een kleine groep (Small Group training). Onder begeleiding van een Personal Trainer doe je oefeningen die gericht zijn op jouw persoonlijke doelstellingen. De training wordt voor jou op maat gemaakt waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.
Door de juiste ondersteuning en begeleiding is het de meest efficiënte vorm van bewegen.

1 op 1 training

Wil je 1 op 1 training bij deStock met iemand die je kan motiveren en kan corrigeren zodat je jouw doel bereikt?

small group training

Wil je trainen in een kleine groep samen met vrienden of familie onder begeleiding van een personal trainer?

Personal Training

Je maakt kennis met allerlei verschillende trainingsvormen en je wordt geholpen bij de juiste uitvoering van de oefeningen zodat je optimaal trainingsresultaat krijgt. De Personal Trainer geeft aanwijzingen zodat geen verkeerd beweegpatroon wordt aangeleerd. Verkeerde bewegingen kunnen voor onjuiste belasting zorgen en daardoor kunnen blessures ontstaan. Daarom wordt veel aandacht besteed aan het corrigeren van je bewegingen en je houding waardoor blessures kunnen worden voorkomen.

De Personal Trainer van deStock zorgt graag voor een effectieve, uitdagende, gevarieerde en resultaatgerichte training waarin jouw persoon en jouw doel centraal staan. Zo blijft het leuk om te trainen en is het makkelijker vol te houden. 
Als bepaalde bewegingen niet mogelijk zijn vanwege fysieke beperkingen of blessures worden alternatieve oefeningen aangereikt (medische fitness).
Voldoende bewegen kost veel tijd en energie, daarom is het fijn als je merkt dat je het niet voor niets doet. Professionele begeleiding en gerichte adviezen bij deStock helpen om je doel te bereiken.

Je bent van harte welkom bij deStock !

Personal Training bij jou thuis?

Personal training bij deStock gaat op afspraak wanneer en waar het jou schikt. Dit kan op locatie naar keuze of bij jou thuis.

Vragen?

Neem gerust contact op met deStock voor vragen en meer informatie.