Medische Fitness
Medische Fitness

Medische fitness bij deStock is zeer geschikt als je met een lichamelijke klacht toch wilt bewegen. Voor de meeste aandoeningen is het bevorderlijk te gaan trainen om de belastbaarheid te vergroten. Tevens is het belangrijk om te blijven bewegen en de algehele fitheid te behouden. Bewegen werkt preventief op het ontstaan van fysieke klachten.

Medische fitness is een goede keuze als je na een ziekteperiode weer wilt beginnen met trainen. Mocht je na een langere periode van immobiliteit, zwangerschap, geestelijke- of fysieke aandoening of revalidatie opnieuw in beweging willen komen, is het verstandig om dit onder begeleiding te doen, dit kan bij deStock.

Soms is een operatie noodzakelijk. Een operatieve ingreep vergt veel van het lichaam. Daarom is het verstandig om als voorbereiding op een operatie het lichaam in goede conditie te brengen. Sterke spieren zijn essentieel voor lichamelijk herstel en minder complicaties. Ook hier kan begeleiding van deStock prettig zijn.

Medische Kennis

De Personal Trainer van deStock heeft veel (medische) kennis van het menselijk lichaam en ervaring met het trainen van mensen met lichamelijke klachten.

Ondersteuning

deStock biedt tevens hulp en ondersteuning bij het uitvoeren van fysiotherapeutische oefeningen (thuis) of het voortzetten van oefeningen na het beëindigen van fysiotherapeutische behandelingen.

Blessures

Als je van een blessure wilt herstellen moet je rustig beginnen met bewegen, immers de geblesseerde spier(en) moet(en) dan opnieuw wennen aan de weerstand. De Personal Trainer van deStock heeft de kennis en de kunde om dit in een specifieke training te verwerken. Je wordt geholpen om de klachten te verminderen en de kans op terugkeren van de klachten in de toekomst te verkleinen.

Meer weten over medische fitness?

Vragen?

Neem gerust contact op met deStock voor vragen en meer informatie.