voor wie?

Kom naar de stock!

Bij de Stock wordt mobiliteitstraining gegeven aan mensen van alle leeftijden. 
Wat uw doel ook is om te gaan bewegen,  bij de Stock kunt u rekenen op deskundige en persoonlijke begeleiding (personal training). 

Met de juiste ondersteuning kunnen dit soort problemen worden voorkomen. Kom naar de Stock!! Hieronder vindt u passende informatie.

Ouderen

Als je ouder wordt nemen de massa en de kracht van je spieren af, dat is een natuurlijk proces. Toch ben je nooit te oud om in beweging te komen.

Jongeren

Als jij de eerste stap zet dan kunnen we samen aan de slag om jouw doel te bereiken!!
STARTEN MET BEWEGEN?

gewichtsbeheersing

Bij ieder lichaam past een bepaald gewicht waardoor lichaamslengte en lichaamsbouw in een gezonde balans zijn. Het lichaamsgewicht hoort enigszins stabiel te zijn, zonder al teveel schommelingen.

valpreventie

Bewegen is voor iedereen goed maar vooral voor ouderen is het noodzaak om te blijven bewegen. Het lijkt tegenstrijdig maar bewegen verkleint het risico op valpartijen. Vooral ouderen zijn kwetsbaar bij een eventueel valincident.

Persoonlijke aandacht

Vanwege de persoonlijke aandacht en individuele begeleiding is de Stock ook geschikt voor mensen met een beperking (visueel, geestelijk of lichamelijk).

Thuis trainen

De Stock biedt ook de mogelijkheid om bij u thuis te trainen, daarvoor heeft u geen  materialen nodig, die worden zo nodig meegebracht.