Leefstijl
Leefstijl

Je leefstijl is de manier waarop je leeft. Hoe deel je je dagen in: je werk, je vrije tijdsbesteding, je eetgewoonten, je ontspanning.

Als je een gezonde leefstijl hebt voel je je fit, heb je geen overgewicht of ondergewicht en beweeg je zonder al teveel problemen.

Bij een gezonde leefstijl past het om verantwoord te eten, niet te roken, weinig of geen alcohol te gebruiken en voldoende te bewegen. Regelmatig bewegen als onderdeel van een gezonde leefstijl heeft een positieve invloed op je lichamelijke en geestelijke gezondheid,
je voelt je fitter, vrolijker en energieker.

Als je het gevoel hebt dat je iets aan je leefstijl wilt veranderen omdat je je niet fit voelt of last hebt van allerlei lichamelijke of psychische klachten is het verstandig om een goed plan te maken voor een fitter lichaam. Verander je leefstijl en maak bewegen een belangrijk onderdeel van je dagelijkse bezigheden. Al lijkt het soms onmogelijk je leefstijl te veranderen, probeer het! De kans is groot dat je je stukken beter gaat voelen.
If you’ll never try, you’ll never know!!

Bij deStock kun je advies krijgen om je leefstijl aan te passen en een goed beweegplan te maken. De Personal Trainer (leefstijlcoach) helpt je de ingeslagen weg vol te houden en gemotiveerd te blijven. Iedereen kan zijn leefstijl veranderen en met een goede Stock achter de deur lukt het jou ook!!

Geloof in jezelf, je kan het!!

Bewegen & gewichtsbeheersing

Regelmatig bewegen en op de juiste wijze doelgerichte oefeningen doen verbetert de conditie en de lichaamshouding en kan een grote bijdrage leveren aan gewichtsbeheersing.

Bewegen & gezondheid

Regelmatig en voldoende bewegen heeft een positief effect op je gezondheidstoestand, het werkt preventief tegen allerlei lichamelijke en geestelijke klachten. Blijf bewegen, blijf gezond!

Persoonlijke aandacht

Vanwege de persoonlijke aandacht en individuele begeleiding is deStock ook geschikt voor mensen met een beperking (visueel, geestelijk of lichamelijk).

Thuis trainen

deStock biedt ook de mogelijkheid om bij u thuis te trainen, daarvoor heeft u geen materialen nodig, die worden zo nodig meegebracht.

 

Meer weten over gezondheid en bewegen?

Vragen?

Neem gerust contact op met deStock voor vragen en meer informatie.