De trainer

Introductie

Mijn naam is Daniëlle van Blooijs. Ik ben oprichter van deStock, instituut voor mobiliteitstraining. Mobiel zijn is belangrijk voor de gezondheid en gezondheid is voor de meeste mensen het belangrijkste in het leven. 

Aandacht besteden aan de eigen gezondheid  is dus van groot belang  en voldoende beweging kan daaraan een flinke bijdrage  leveren. Ik geloof in bewegen als basis voor een gezond werkend lichaam. Zelf heb ik ervaren hoe voldoende  beweging  een oplossing kan zijn voor lichamelijke klachten en bijkomende neerslachtigheid. Met passie en enthousiasme wil  ik mensen helpen verantwoord en goed te bewegen en gelukkiger te worden met hun lichaam.


Daar is deStock voor!

OPleidingen en ervaring

♦ Verpleegkunde (10 jaar)

 Stewardess KLM (15 jaar)

 Docentopleiding Gezondheidskunde (Hogeschool Utrecht)

 Docent verzorgende vakken (5 jaar)

 Makelaardij IPD

 E.H.B.O.

Studie Algemene Sociale Wetenschappen/gezondheidswetenschappen           (Universiteit Utrecht)

♦ Reanimatie (Hartstichting)

 Fitnesstrainer 1&2 (Aalo/2017)

 Fitnesstrainer Master (Aalo/2017)

 Medische Fitness

Achtergrond

Door veel lichamelijke belasting in mijn werk en weinig aandacht voor het belang van doelgericht bewegen werd ik op 29-jarige leeftijd geconfronteerd met een flinke rughernia. In die tijd was het advies platliggen en afwachten tot de klachten zouden verdwijnen. Het hielp mij niet en er volgde een operatie. Helaas was ik niet van de pijnklachten af en jarenlange fysiotherapie, pijnbestrijding en diverse behandelingen volgden. Het was een nare tijd, de pijn maakte mijn wereld klein en mijn toekomst onduidelijk. Fitnesscentra bestonden niet,wel werd in gymzaaltjes en buurthuizen aan beweging gedaan als aerobics, callenetics, taebo en andere stromingen.  De eerste fitnesstoestellen stonden bij de fysiotherapeut in de zijkamer en gaandeweg breidde dit aanbod zich uit. Met de tijd veranderden de ideeën over het belang van bewegen, ook in de fysiotherapie en de gezondheidszorg. De fitnesscentra kwamen tot ontwikkeling en er kwamen opleidingen voor sportinstructeurs en fitnesstrainers.

Mijn eigen ontdekking van bewegen als oplossing voor allerlei lichamelijke klachten vormen de basis voor mijn werk als mobiliteitstrainer. Zelf heb ik ervaren hoe belangrijk het is om goede beweegadviezen te krijgen van een toegewijde en gepassioneerde trainer. Daarmee kun je jezelf verbeteren en zo efficiënt mogelijk trainen. Door doelgericht te bewegen en de juiste spieren te leren gebruiken kun je de belastbaarheid van het lichaam vergroten en fysieke klachten beperken. Het heeft mij een nieuwe toekomst gebracht en vanuit volle overtuiging wil ik bij deStock andere mensen helpen zo goed mogelijk te bewegen, hen laten voelen wat het verschil kan maken. Ik begrijp uw beperkingen en ook de eventuele angst om te bewegen met pijn. Samen met u zoek ik naar oplossingen voor uw mobiliteitsproblemen, dat wil zeggen bewegen binnen uw mogelijkheden, rekening houdend met uw beperkingen.

Voldoende bewegen kost veel tijd en energie, daarom is het fijn als je merkt dat je het niet voor niets doet.  Professionele begeleiding en gerichte adviezen bij deStock helpen om je doel te bereiken.