1 op 1 training
1 op 1 training

1 op 1 training is individueel trainen met een Personal Trainer. In een 1 op 1 training bij deStock krijg je professionele en enthousiaste begeleiding zodat je jouw persoonlijke doel(en) kunt behalen.

Iedereen heeft zijn eigen redenen om te gaan bewegen: fitter worden, mobiel blijven, verminderen van lichamelijke klachten of gewichtsbeheersing.
In een 1 op 1 training is alles gericht op het behalen van jouw doelstelling. 1 op 1 training bij deStock is investeren in jezelf, na enkele weken merk je effect van je inspanningen, je beweegt makkelijker en je gaat de trainingen leuker vinden.

Motivatie & Aandacht

De Personal Trainer zal je motiveren met uitdagende, gevarieerde en resultaatgerichte oefeningen zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen.

Er worden functionele oefeningen aangeboden die de dagelijkse bewegingen ondersteunen. Er wordt gewerkt met diverse trainingsattributen zoals dumbbells, halters, ballen en kettlebells.

De Personal Trainer geeft aandacht aan je houding, technische uitvoering van de oefeningen en eventuele blessures.

Ondersteuning & Advies

Soms is het weleens lastig om te blijven volhouden. De Personal Trainer van deStock helpt je om door te zetten en zal je motiveren en ondersteunen als het tegenzit. Met de Personal Trainer zal je verder gaan dan je jezelf kunt voorstellen.


Goed bewegen bij deStock is voor iedereen goed. Ook als je jarenlang weinig aan beweging hebt gedaan of ongezond hebt geleefd kun je in beweging komen. In een 1 op 1 training bij deStock werk je aan je persoonlijke doel en bereik je snel resultaat. Ook kun je bij deStock persoonlijk advies krijgen over voeding en een gezonde leefstijl.

Prijzen 1 op 1 Training

Een training duurt circa 55 minuten

1 op 1 Training

Stock 1

€ 200,- / per maand

1 op 1 Training

Stock 2

€ 360,- / per maand

 1 op 1 Training

 Comfort

€ 530,- / max 6 maanden

* Dit abonnement sluit je af voor minimaal 3 maanden. Kies je voor een abonnement voor 6 maanden dan krijg je 10% korting.

* Dit abonnement sluit je af voor minimaal 3 maanden. Kies je voor een abonnement voor 6 maanden dan krijg je 10% korting.

** Dit abonnement is maximaal 6 maanden geldig. De 10 trainingen zijn comfortabel naar keuze af te spreken. Dit abonnement is strikt persoonlijk.

Interesse naar een personal training bij deStock?

Klik dan hieronder voor een vrijblijvende kennismaking

1 op 1 training bij jou thuis?

1 op 1 training bij deStock gaat op afspraak wanneer en waar het jou schikt. Dit kan op locatie naar keuze of bij jou thuis.

Vragen?

Neem gerust contact op met deStock voor vragen en meer informatie.