1 op 1 Training

1 op 1 training bij deStock is individueel trainen met iemand die je kan motiveren en kan corrigeren (Personal Training). Iedereen heeft zijn eigen doelen om te gaan bewegen: fitter worden, mobiel blijven, verminderen van lichamelijke klachten of gewichtsbeheersing. In een 1 op 1 training bij deStock is alles gericht op het behalen van jouw doelstelling.

In een 1 op 1 training bij deStock krijg je persoonlijke aandacht zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Je doet oefeningen die gericht zijn op het behalen van jouw resultaat. Er worden functionele oefeningen gedaan die de dagelijkse bewegingen ondersteunen. Er wordt gewerkt met diverse trainingsattributen zoals dumbbells, halters, ballen en kettlebells. Bij de training is er aandacht voor je houding, technische uitvoering en eventuele blessures. Door middel van spiegels is het mogelijk je eigen houding te leren corrigeren.

Soms is het weleens lastig om te blijven volhouden. De Personal Trainer van deStock helpt je om door te zetten en zal je motiveren en ondersteunen als het tegenzit (Personal Coaching). Met een personal trainer van deStock zal je verder gaan dan je jezelf kunt voorstellen.

1 op 1 training bij deStock is investeren in jezelf waardoor je productiever wordt in je werkzaamheden en in je persoonlijke relatie.

Na enkele weken merk je het verschil van je inspanningen, je beweegt makkelijker en je gaat de trainingen bij deStock leuker vinden.

1 op 1 training bij deStock gaat op afspraak wanneer en waar het jou schikt (dit kan ook thuis).

Goed bewegen bij deStock is voor iedereen goed. Ook als je jarenlang weinig aan beweging hebt gedaan of ongezond hebt geleefd kun je in beweging komen. In een 1 op 1 training bij deStock werk je aan je persoonlijke doel en bereik je snel resultaat. Ook kun je bij deStock persoonlijk advies krijgen over voeding en een gezonde leefstijl.

Je bent van harte welkom bij deStock !