1 op 1 training

1 op 1 training

1 op 1 training bij deStock is individueel trainen met iemand die je kan motiveren en kan corrigeren (Personal Training). Iedereen heeft zijn eigen doelen om te gaan bewegen: fitter worden, mobiel blijven, verminderen van lichamelijke klachten of gewichtsbeheersing. In een 1 op 1 training bij deStock is alles gericht op het behalen van jouw doelstelling.

In een 1 op 1 training bij deStock krijg je persoonlijke aandacht zodat je het maximale uit jezelf kunt halen. Je doet oefeningen die gericht zijn op het behalen van jouw resultaat. Er worden functionele oefeningen gedaan die de dagelijkse bewegingen ondersteunen. Er wordt gewerkt met diverse trainingsattributen zoals dumbbells, halters, ballen en kettlebells. Bij de training is er aandacht voor je houding, technische uitvoering en eventuele blessures. Door middel van spiegels is het mogelijk je eigen houding te leren corrigeren.

1 op 1 training bij deStock is investeren in jezelf waardoor je productiever wordt in je werkzaamheden en in je persoonlijke relatie.

Na enkele weken merk je het verschil van je inspanningen, je beweegt makkelijker en je gaat de trainingen bij deStock leuker vinden.

INtersse naar een personal training bij destock?

Klik dan hieronder voor een vrijblijvende kennismaking

Prijzen 1 op 1 training

Small Group Training

x Trainingen | x Personen

€ Prijs / per maand

Small Group Training

x Trainingen | x Personen

€ Prijs / per maand

Small Group Training

x Trainingen | x Personen

€ Prijs / per maand

Trainen bij jou thuis!

Heb je geen zin om, of niet de mogelijkheid om te reizen? Dan is het mogelijk om met deStock thuis te trainen.

Vragen?

Neem gerust contact op met de Stock voor vragen en meer informatie.